Escaperoom Ommen, uitleg

In de jaren ’90 had Ommen een vermaard Gokpaleis dat in de wijde omtrek bekend was en druk bezocht werd door prominenten en beroemdheden. Doordat de eigenaar  verdacht werd van criminele gebeurtenissen en steeds vaker in de onderwereld van de Maffia verkeerde, kwam een rechercheteam hem op het spoor.

Escaperoom Ommen

Escaperoom Ommen is in de winter van 2015-2016 nieuw opgebouwd door de eigenaar. Dit is gedaan met veel oog voor detail, en met behulp van zoveel mogelijk attributen binnen het vastgestelde thema. Hierdoor is een erg leuke, gevarieerde en spannende escaperoom ontstaan.

Escaperoom puzzels

Natuurlijk horen in elke escaperoom puzzels en andere hints om er uit te komen. Wij weten dat het bij ons voor iedereen mogelijk is om eruit te komen. Natuurlijk zal de een het sneller als een ander kunnen, echter er zijn ook groepen die het helaas niet halen om er op tijd uit te komen.  Wij weten ook dat het voor iedereen de uitdaging is om er zo snel mogelijk uit te komen, echter het plezier aan het spel staat uiteindelijk voorop. Ook als je het niet haalt om er op tijd uit te komen zul je bij ons met veel plezier terug kijken op de tijd die je in onze escaperoom hebt doorgebracht.

Reserveer dan nu jullie Escape Room ervaring via onze website.

escaperoom

Geen tijd verliezen!

Een Escaperoom is een geweldig uitje, vol uitdaging, stress, samenwerking en lol!  In deze Escape Room zijn verschillende aanwijzingen, puzzels en raadsels die je naar de gouden staaf leiden.Om deze gouden staaf te vinden heb je maximaal 1 uur de tijd . Geen tijd te verliezen dus! Baan je een weg door de puzzels, kraak de codes en vind de gouden staaf.  Wij dagen je hiervoor uit! Vind je de gouden staaf in de snelste tijd dan mag je deze als trofee mee naar huis nemen.

Wil je na onze escaperoom nog meer plezier beleven, wij organiseren tevens Outdoor Lasergamen in het bos bij Dalfsen. Je kunt hier helemaal uit je dak gaan, sluipen, kruipen en rennen door het bos. Zeer geschikt als kinderfeestje,  tevens geschikt voor een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.
Kijk wat er in het bos bij Dalfsen mogelijk is.