VR Room, Virtual reality

VR Room, wat is dat nu precies?  Zet onze speciale bril op en ontdek een nieuwe spannende wereld in Virtual Reality. Een VR Room is een geschikt uitje, voor gezin, vrienden of collega’s. In de VR Room is meer mogelijk dan gamen, denk aan rondvliegen in de ruimte of ervaar een uitzicht over bijvoorbeeld de Grand Canyon. Ervaar meerdere unieke en onvergetelijke ervaringen in  onze VR Room.

VR Room ontdekken?

VR Room , de nieuwste trend in uitgaan  ontdekken? Kom naar ons toe voor een ervaring die je niet snel zal vergeten. In onze VR Room heb je de keuze uit verschillende spellen en belevingen. Actief een schietspel spelen, meerijden in een super achtbaan of een reis terug in de tijd. Meerdere mogelijkheden zijn beschikbaar in deze leuke VR Room in Ommen. Als je een Box boekt zullen we aan het begin een keuze maken uit de spellen/belevenissen die jullie willen gaan doen.

Onze VR Room geeft je een Virtual Reality ervaring die geschikt is voor alle leeftijden, dus ook met je gezin is dit een geschikt uitje. Natuurlijk zal onze ervaren begeleider samen met jullie het meest geschikte spelprogramma samenstellen en daarbij zorgen dat dit voor iedereen een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Alvast een voorproefje zien?   richies plank

Racebn in VR Room

Geavanceerde Racesimulator

Daarnaast hebben we ook de beschikking over een geavanceerde racesimulator.  Deze simulator werkt niet met de bril, maar geeft een zeer realistisch beeld en gevoel hoe het is om in een raceauto te rijden. Neem hierin plaats en ervaar hoe het voelt als bij remmen, bochten nemen en optrekken de g-krachten op je lijf inwerken. Deze kun je bij reserveren toevoegen als extra

We hebben onderstaande mogelijkheden beschikbaar.

VR Room:

  •         1  VR Bril
  •         75 minuten
  •         1-4 personen

Totaalprijs €  55,00

RESERVEER :  VR Room

VR Room incl. Race-simulator

  •      1  VR Bril
  •      Full motion Race -simultor, incl VR Bril
  •      75 minuten
  •      5-6 personen

Totaalprijs  € 75,00

RESERVEER:    VR Room incl Race-simulator

Full motion Race-simulator

  • 1 Racesimulator
  • 75 minuten

Prijs € 25,00

 

RESERVEER:    Full Motion Race-simulator

Jullie tijd is totaal  75 minuten, daarvan  zullen we dan ca. 10 minuten gebruiken voor het samenstellen van het juiste spelpakket voor jullie groep. Ook de uitleg van spel en controllers zit in deze tijd verwerkt.  De spellen zullen afwisselend worden gespeeld zodat iedere deelnemer alle spellen/belevingen kan ervaren van wat jullie hebben uitgekozen.

Indien jullie met een grote groep zijn kan gelijktijdig uiteraard ook gebruik gemaakt worden van onze spannende en uitdagende Escaperoom

De VR Room is te vinden op het onderstaande adres :
Escape Room Ommen, Slagenkampweg 3,  7731 TK  OMMEN
Telefoonnummer 06 2271 2255